RUEDESHEIM'S MEDIATOR

"Dealer"

Import U.S.A.

MORE INFO >>>

 

Dealer passed away the 5th of May 2011 after a great life by Anette and Keld.

He will always be in our hearts ...

 

  CH. UGLY DUCKLING'S KEEP THE CHANCE

"Gigi"

THERE ONCE WAS AN UGLY DUCKLING...

Han blev født for næsten 13 år siden,en tidlig forårsdag i april, en ud af ni hvalpe.Han var søn af min dejlige Cocaine Mafioso og en lige så dejlig far Made In Spain Bromas Aparte. Jeg tror, han og jeg forelskede os i hinanden da han var bare 3 uger, og til trods for der var 4 andre drenge, var jeg ikke i tvivl om, at han var min. Forlod jeg hvalpekassen, stak han ofte i et ulvehyl, deraf fik han sit navn, Ugly Duckling's Blue And L'Only, ... Lonly.

I næsten 13 år, havde jeg den store glæde og ære, at være hans ejer og hjerteven. Altid var han i mine hæle, og mange dejlige oplevelser har vi haft sammen,bl.a. på utallige udstillinger. Tålmodigt stillede han op, nok mere for at glæde mig, og specielt husker jeg DKK's Jubilæumsudstilling på Bornholm for år tilbage, hvor han begge dage fik Cert., blev Best i Racen, og blev placeret i gruppe 2. Queens, We are the champions... lød uafbrudt fra højtalerne den week-end, derfor er det også melodien der kendetegner min hjemmeside i dag.

Jeg beholdt en datter efter Lonly, Ugly duckling's Halfpenny, Penny, der som sin far og farbror blev DCH. Penny's børn er i dag med til at føre linierne videre, både herhjemme og i udlandet. Hun er nu selv en ældre dame, der nyder sit otium.

Lige til det sidste var Lonly frisk, omend lidt stivbenet.I går morges den 2 marts, indhentede alderen ham, og han døde i sine trygge hjemlige omgivelser.Han fik et langt og godt liv, men det gør ikke savnet mindre.

Han var, og vil altid være min... i hjertet , og i minderne.

  COCAINE MAFIOSO

"Coca"

import Poland

  "Sara"

Import Germany

GILLEGAARD LUICELLA

"Lui"

UGLY DUCKLING'S CHARLIES ANGEL

"Angel"

WebDesign 2007 - Katerina Cechova & Ugly Duckling kennel. All rights reserved.